Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفته کتاب و کتابخوانی از امروز ۲۳ آبان ماه آغاز شد.

مهدی رمضانی روز پنجشنبه در مراسم گرامیداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار که با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یزد برگزار شد، افزود: همچنین این برنامه ها ۳۰ آبان ماه جاری در استان‌های خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد و یزد پایان می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به مناسبت هفته کتاب ۲۶ باب کتابخانه عمومی افتتاح می شود، اظهارداشت:

سیاست‌ نهاد تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌ کتابخانه‌های مرکزی در استانهاست که در این زمینه طرح عظیم کتابخانه مرکزی امام خمینی (ره ) در مشهد بعد از ۲۳ سال و همچنین کتابخانه مرکزی بجنورد و قدیمی‌ترین کتابخانه عمومی شهر تهران، مورد بهره‌برداری قرار گرفتند.

رمضانی افزود: پروژه مهم دیگر، کتابخانه مرکزی یزد است که با ورود جدی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در سال جاری، شاهد بهره‌برداری از آن خواهیم بود.

معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی گفت: طرح‌هایی در دست‌ساخت کتابخانه‌های مرکزی استان‌های زنجان، گیلان، لرستان، کرمانشاه و مرکزی در دست اجراست.

وی با بیان اینکه بازبینی طراحی کتابخانه‌های مرکزی ایلام و خوزستان و تبریز در دستور کار نهاد قرار دارد، افزود: بهره‌برداری از کتابخانه‌های سیار استان های تهران و یزد از دیگر برنامه هاست.

 معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۹ باب کتابخانه سیار به ۲۴۰ منطقه شهری و روستایی خدمات‌رسانی می‌کنند.

رمضانی با اشاره به برگزاری سومین جشنواره خاطره‌نویسی تصریح کرد: در جشنواره ۶ هزار و ۵۰۰ نفر، با ارائه هفت هزار و ۲۷۲ خاطره در قالب های مکتوب و الکترونیک، شرکت کردند که از جمله موضوعات محوری «کتابدار و کودک»، «ارزشمندترین تجربه کاری»، «اهدای کتاب»، «کتابدار و دنیای مجازی»، «کتابدار و خانواده»، «نقش کتابدار در تغییر تصمیمات و سبک زندگی اعضاء» و «ارتباط با مخاطب» است.

وی افزود: در این جشنواره هفت نفر به عنوان برگزیدگان نهایی معرفی خواهند شد که از این تعداد پنج نفر کتابدار و ۲ نفر از اعضای کتابخانه‌های عمومی هستند، همچنین ۳۸ نفر نیز به عنوان شایستگان قابل تقدیر معرفی می‌شوند که از این تعداد ۳۰ نفر کتابدار و هشت نفر از اعضای کتابخانه‌های عمومی هستند.

معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی با اشاره به رویکرد جدید ایین نهاد در اداره کتابخانه‌های عمومی گفت: از جمله دیگر رویکردهای جدید تبدیل این فضاها به مراکز اجتماعی و فرهنگی جامعه است.

رمضانی از جامعه دانشگاهی و صاحب‌نظران خواست  بیش از گذشته، در تولید محتوای فکری و آموزشی در موضوعات مرتبط با کتابخانه عمومی، فعالیت کنند .

وی تصریح کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی پذیرای نقدهای منصفانه و عالمانه است. انتقاد صحیح، هنر است. ارزیابی همه‌جانبه فعالیت‌های انجام‌شده در نهاد، پرهیز از نگاه تک‌بعدی، قضاوت عادلانه، تأکید همزمان بر قوت‌ها و ضعف‌ها و ارائه راهکارها برای رفع کاستی‌ها، از ویژگی‌های نقد سازنده است.

رمضانی درباره برگزاری مراسم روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار در یزد گفت: این مراسم برای اولین بار در یکی از استان‌ها به غیر از تهران، برگزار شد.

در این مراسم ۸۵ نفر از برترین‌های حوزه کتاب کشور از استان‌های مختلف، با اهدای لوح ، تجلیل شدند.

این افراد شامل کتابدار، کتابخوان، خدمتگزار، مسوول کتابخانه، خیرین و انجمن‌های برتر کتاب، بودند که امروز در آیین بزرگداشت روز کتاب و کتابخوانی که با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یزد برگزار شد تجلیل شدند.

برچسب‌ها یزد کتاب کتابخانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد کتاب کتابخانه یزد کتاب کتابخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۵۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمامی که کافه کتاب شد

حسینی مسئول کافه کتاب نیکان در بیرجند گفت: به کتابخوانی علاقه زیادی دارم و از هر فرصتی برای خواندن کتاب جدید استفاده می‌کنم و این علاقه سبب شد تا در تابستان ۱۴۰۰ ایده ایجاد کافه کتاب در ذهنم کلید بخورد.

او افزود: پس از تحقیقات متعدد، در مرکز بیرجند شناسی به یک ساختمان قدیمی رسیدم که در گذشته به عنوان حمام استفاده می‌شد و آن را مکانی مناسب برای این کار دیدم.

حسینی اظهار کرد: پس از رایزنی و دریافت مجوز‌های لازم، اقدام به تهیه کتاب‌هایی در حوزه‌های روان‌شناسی و انگیزشی کردم.

بیشتر بخوانید

راه اندازی دومین پاتوق کتاب بزرگ کشور در بیرجند

مسئول کافه کتاب نیکان در بیرجند هدف از ایجاد این کافه کتاب را افزایش آگاهی جامعه و بالا بردن فرهنگ کتابخوانی در شهرستان بیرجند عنوان کرد.

او با بیان اینکه اکنون بیش از هزار جلد کتاب در این مجموعه داریم، تصریح کرد: کافه کتاب پذیرای همه محدوده‌های سنی از جمله کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و میانسالان است تا علاقه‌مندان به کتاب بتوانند از محیط آرام و باصفای این مجموعه برای مطالعه استفاده کنند.

برنامه و ساعت کاری کافه کتاب در مجاورت ارگ بهارستان و در بافت تاریخی شهر بیرجند در مرکز بیرجند شناسی، صبح‌ها از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و بعداز ظهر‌ها ۱۶:۳۰ تا ۱۹:۳۰ است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • جای یک کتابخانه مرکزی در شهر عالم‌پرور آمل خالی است
  • اجرای ۵۶۳ برنامه به مناسبت هفته هلال‌احمر در مازندران
  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد
  • برپایی «گعده امین» در نمایشگاه کتاب تهران/ یک پلتفرم کتابی در راه است
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • معرفی کتاب‌های شهید مطهری به کودکان
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • حمامی که کافه کتاب شد