Web Analytics Made Easy - Statcounter

اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، تعداد ۸۰۰ جلد کتاب را به کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ "عباس عسکری" رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد در این زمینه گفت: کتاب‌های اهدایی در موضوعات متعدد علمی، دانشگاهی و عمومی است و بزودی با انجام امور فهرست‌نویسی آن‌ها در دسترس علاقه‌مندان در رشته‌های علوم‌انسانی و اجتماعی، علوم پایه و فنی مهندسی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسکری اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۱۸۲ هزار نسخه منبع فارسی و حدود ۵۰ هزار نسخه منبع لاتین در این کتابخانه موجود است. وی افزود: در این کتابخانه همچنین بالغ بر ۲۷ هزار عنوان منبع الکترونیک و ۱۳ هزار و ۸۷۰ عنوان پایان‌نامه تحصیلات تکمیلی نیز در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: یزد استان استان یزد دانشگاه یزد اداره ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۹۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یمن در راه‌اندازی کتابخانه‌های اسلامی پیشتاز است

رئیس کتابخانه‌های یمن در گفت‌و ‌گو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم وفناوری آنا  با اشاره به قدمت کتاب و کتابخوانی در این کشور گفت: کتابخانه‌های یمن قدمت تاریخی داشته و از اولین‌های دوره اسلامی محسوب می‌شود.

عبدالرحمن مراد تصریح کرد: در گذشته کتابخانه‌ها در مساجد و یا در منازل علما دایر بوده و ساختمان مجزایی به مانند وضعیت امروز نداشته است.

وی با اشاره به راه‌اندازی اولین کتابخانه در سال ۱۹۳۶ تصریح ادامه داد: بعد از شکل‌گیری کتابخانه‌ها در ابتدا بیشتر طلاب و دانشجویان به آنها مراجعه داشتند و گاهی هنرمندانی همچون خطاطان نیز جهت کتابت مراجعه می‌کردند.

رئیس کتابخانه‌های یمن با اشاره به حضور فعال زنان در حوزه کتاب و نشر این کشور تاکید کرد: بانوان یمنی نیز از کتابخانه‌ها استفاده کرده و تحصیل می‌کردند تا جایی که در قرن ۱۱ هجری بانوی یمنی تألیفاتی بر جای گذاشته است.
مراد به «دهما علی المرتضی» در قرن هشتم هجری اشاره کرد و افزود: وی بانوی یمنی بود که مدرسه و کتابخانه دایر کرده بود و مردم چه زن و چه مرد برای مطالعه و تحصیل به مراکز او مراجعه می‌کردند.

وی بیشترین کتاب‌های کتابخانه‌های یمن را در موضوعات علوم دینی و فقه برشمرد و گفت: همچنین قوانین اسلامی، موسیقی، نجوم، تاریخ و پزشکی دیگر موضوعاتی است که از گذشته مورد توجه مؤلفان یمنی بوده است.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» تا بیست و نهم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) تهران در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحول ایجاد شده در خدمات کتابخانه های عمومی شگفت انگیز است
  • یمن در راه‌اندازی کتابخانه‌های اسلامی پیشتاز است
  • جای یک کتابخانه مرکزی در شهر عالم‌پرور آمل خالی است
  • کتابخانه شخصی مرحوم کریم مجتهدی در اتاق کارش دایر شد
  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • کتابخانه‌ای به وسعت ایران
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد