Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، سرهنگ علی نوری‌زاده ظهر امروز در جلسه اهداء کتاب های منتشر شده در دومین کنگره ملی سرداران و چهار شهید استان که با حضور فرماندهان ارشد سپاه الغدیر برگزار شد، با اشاره به برگزاری مطلوب و باشکوه دومین کنگره شهدای استان یزد در ابتدای سال جاری، اظهار کرد: در کنار فعالیت پرحجم این کنگره، با تشکیل کمیته ویژه انتشارات تلاش شد بخشی از خاطرات شهدا، رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس در قالب کتاب به چاپ برسد و در دسترس عموم مردم قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین سپاه الغدیر استان یزد  افزود: در مراحل تولید و نشر این کتاب‌ها سعی شد تا کتب این دوره از کنگره با بهترین محتوا تهیه و به زیباترین شکل ممکن انتشار یابد که با کار شبانه‌روزی عزیزان کمیته انتشارات کنگره، این اتفاق رخ داد.

رقیه دوست فاطمی‌ها، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان نیز گفت: در پایان سال گذشته و ابتدای سال جدید دو اتفاق مهم فرهنگی و تأثیرگذار در استان یزد رخ داد که یکی افتتاح کتابخانه مرکزی یزد پس از ۲۵ سال بلاتکلیفی و دیگری برگزاری دومین کنگره بزرگداشت سرداران و چهار هزار شهید استان بود که هردوی این برنامه‌ها منشأ آثار خیر در حوزه فرهنگ استان خواهد بود.

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال حاضر ۱۵ باب کتابخانه در سطح استان به نام و یاد شهدا مزین و نامگذاری شده که عمدتاً نیز به صورت خیری و به همت خانواده معظم شهدا بنا شده است.

وی با قدردانی ویژه از دست‌اندرکاران برگزاری کنگره شهدای استان افزود: یکی از اتفاقات ارزشمندی که در این کنگره رخ داد، تولید و انتشار کتاب‌هایی با محوریت سرداران شهید استان بود که مراسم حاضر نیز به منظور اهدای بخشی از این کتاب‌ها به کتابخانه‌های منتخب استان برگزار شده است.

سرهنگ منصور زارع، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس یزد نیز در این آیین با اشاره به اهدای دو نسخه از تمامی کتاب‌های منتشر شده در جریان کنگره بزرگداشت شهدای استان به کتابخانه مرکزی و ۱۰ کتابخانه منتخب استان یزد، خاطرنشان کرد: در جلسات کمیته انتشارات کنگره شهدای استان، مقرر شده بود 40 عنوان کتاب با محوریت خاطرات شهدا، رزمندگان و ایثارگران استان تهیه و منتشر شود که با تلاش جهادی عزیزان، این امر محقق شد و تعداد کتاب‌های تهیه شده در مرحله نهایی به 60 عنوان نیز رسید که بخش زیادی از آنها چاپ شده و بقیه نیز در دست انتشار است.


وی تصریح کرد: در روند تهیه کتاب‌های کنگره سعی شد از کارهای تکراری و سنتی پرهیز شود که در این راستا، از نویسندگان برجسته و خوش‌قلم استان بهره گرفته شد تا خروجی کار به لحاظ محتوایی در سطح عالی باشد.

سرهنگ زارع افزود: در بخش کتاب‌سازی، طراحی و انتشار نیز به جذابیت ظاهری کتاب‌ها توجه ویژه شد که در دیدار مسئولان استان با رهبر معظم انقلاب که در اواخر سال گذشته برگزار شد، معظم‌له سطح کتاب‌های منتشر شده را مطلوب و الگوی مناسبی برای سایر استان‌ها دانستند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس یزد در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: یکی از وظایف ذاتی بنیاد، ثبت آثار و خاطرات شهدا و یادگاران دفاع مقدس است که این امر همه‌ساله در قالب جمع‌آوری خاطرات شهدا و ایثارگران و خانواده عزیز آنان و چاپ کتاب‌هایی در این زمینه، صورت می‌گیرد.

وی در پایان گفت: وظیفه خود می‌دانیم بخشی از کتاب‌هایی که همه‌ساله توسط بنیاد منتشر می‌شود را به کتابخانه‌های عمومی اهدا کنیم تا مورداستفاده بیشتر عموم مردم قرار گیرد.

انتهای پیام/الف

 

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل کتابخانه های عمومی استان یزد جانشین سپاه الغدیر استان یزد استان یزد کنگره ملی شهدای استان یزد خبرگزاری فارس خاطرات شهدا شهدای استان دومین کنگره استان یزد دفاع مقدس کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۸۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران از ۲۸ پروژه نیمه‌کاره در حوزه کتابخانه‌های عمومی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سکینه خاتون‌مهدیان، در اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی آمل واقع در سالن شهیدان عباس‌زاده این شهرستان با بیان اینکه از ۱۲ میلیون عضویت در کتابخانه‌های عمومی کشور، سه میلیون و ۸۰۰ عضو شامل مازندران هستند، اظهار کرد: از ۱۲۴ باب کتابخانه در این استان شش باب سال گذشته اضافه شد.

وی با بیان اینکه دو باب مشارکتی واقع در زندان و مستقل شباهنگ آمل به بهره‌برداری رسید، افزود: در آمل کتابخانه‌های داریم که پاسخگوی نیاز مردم این شهر نیستند، متقاضیان این شهر با ورود به کتابخانه با نبود فضا و صندلی مواجه می‌شوند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران با تاکید بر اینکه این حجم از حضور در کتابخانه‌ها به اطمینان خانواده‌ها نسبت به فضای امن کتابخانه برمی‌گردد، اظهار داشت: با وجود چنین استقبالی باید بیشتر در این حوزه کار کرد.

مهدیان با بیان اینکه سه کتابخانه جوابگوی شهرستان آمل را نمی‌دهد و ساخت کتابخانه مرکزی بهترین راهکار است، گفت: باید در سال‌جاری و طی سفر رئیس‌جمهور به این استان، استارت کار ساخت کتابخانه مرکزی این شهرستان زده شود و با کمک و ظرفیت خیرین به ساخت کتابخانه بپردازیم.

وی از ۲۸ پروژه نیمه‌کاره در مازندران خبر داد و مطرح کرد: استان آمادگی ساخت کتابخانه مرکزی آمل را در صورت فراهم شدن زمین جهت ساخت با آخرین تجهیزات و امکانات دارد.

چشم‌انتظاری ۵۰ ساله آملی از بهره‌مندی کتابخانه مرکزی

یوسف لاطف رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی آمل نیز در این نشست با اشاره به فعالیت شش کتابخانه نهادی در این شهرستان گفت: آمل از یک کتابخانه روستایی و دو کتابخانه مشارکتی زندان بند مردان و زنان و کتابخانه مستقل شباهنگ و ۱۰ کتابخانه برخوردار است.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ با افزایش چهاردرصدی نسبت به سال ۱۴۰۱، شاهد عضویت هفت هزار و ۱۶۹ هزار نفر در کتابخانه‌ها بوده‌ایم، افزود: تمام تلاش و هدف این نهاد در سال‌جاری رساندن به ۹ هزار عضویت است.

رئیس کتابخانه‌های عمومی آمل با اشاره به اینکه در امر امانت با ۷۴ هزار و ۷۷۷ جلد به رشد ۱۰ درصدی رسیدیم و در سال‌جاری هدف ارائه ۹۰ هزار جلد کتاب است، تصریح کرد: در مجموع ۱۰۷ هزار و ۲۳۹ منبع کتاب داریم که این تعداد دو سال گذشته ۱۰۲ هزار و ۱۷۶ جلد بود و هدفمان در سال‌جاری، تعداد ۱۱۵ هزار جلد است.

لاطف عنوان کرد: در اجرای تأمین نیم درصدی شهرداری، هدف اول یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و در هدف دوم دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و نهایی به چهار میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان خواهد بود.

وی با اشاره به اجرای ۷۴۱ برنامه در سال گذشته اظهار داشت: بارها برای ساخت کتابخانه مرکزی جلسات برگزار شد و حتی دو تا زمین در این شهرستان مطرح شد که اولی واقع بلوار بسیج بود، اما به دلیل کمبود زمین در کمیسیون ۵ مورد توجه قرار نگرفت، در ادامه زمین دوم بلوار ولایت، روبه‌روی قجرمحله معرفی شد که به دلیل مسائل زمین در امر معارضه به بن‌بست خوردیم.

این مسئول با تاکید بر اینکه برای بهره‌مندی از یک کتابخانه مرکزی نیم قرن است که درگیر هستیم، اظهار داشت: با توجه به تعداد عضویت و متقاضیان، کتابخانه عمومی فعلی جوابگوی مردم این شهرستان نیست.

وی با اشاره به حضور اعضای مجمع خیران و ظرفیت آنها از مساعدت ۵۰ میلیون تومانی این مجمع نسبت به کتابخانه عمومی شهرستان در سال گذشته خبر داد.

کد خبر 751327

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین کنگره بزرگداشت ماموستا«ملا عبدالله باشماق»در دهگلان
  • پیشرفت‌های کشور مرهون خون شهدا است
  • ۵۲ شهید غریب در همدان شناسایی شد
  • آمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۸۴۴ نفر رسید
  • جای یک کتابخانه مرکزی در شهر عالم‌پرور آمل خالی است
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • ۵ کتاب شهدای شهرستان بهارستان رونمایی شد
  • یادواره شهدای معلم شهرستان دیر برگزار شد
  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران